Glavni meni
Početna
Vesti
Pretraga
Linkovi
Pčinjski region
O nama
Kontakt
Delatnost
Politika kvaliteta
Akreditacija
Centar za analizu i planiranje
Centar za kontrolu i prevenciju bolesti
Centar za mikrobiologiju
Centar za promociju zdravlja
Centar za higijenu i humanu ekologiju
Služba za prav. i ek.-fin. poslove
Kalendar javnog zdravlja
Stručni ispit
Kontinuirana edukacija
Dokumenta
Zdravstvena statistika
Kvalitet vazduha
Javne nabavke
Finansijski plan i izveštaj
Izveštaji
Praćenje stanja i prognoza aeropolena
Kontrola kvaliteta vazduha
Kretanje oboljenja sličnih gripu
Finansijski plan i izveštaj
Dnevni finansijski izveštaj
Kliknite da biste se ulogovali na Webmail
Korisnička zona

Zaboravili ste lozinku?
Broj korisnika online
Statistika
Posetioci: 1257118
Informacija o epidemiološkoj situaciji gripa izazvanog virusom A (H1N1)
02.11.2009

Zaključno sa 30.10.2009. godine, prema podacima Nacionalne referentne laboratorije za respiratorne viruse Instituta za virusologiju, vakcine i serume Torlak, potvrđeno je 148 slučaja obolevanja od gripa izazvanog novim tipom virusa A (H1N1). Registrovan je prvi smrtni ishod obolevanja od novog virusa gripa A (H1N1). Radi se o osobi iz mesta Gornji Milakovac kod Kraljeva koja je nakon hospitalizacije na Infektivnom odeljenju bolnice u Kraljevu, zbog teške kliničke slike premeštena na Odeljenje intenzivne nege Urgentnog centra Kliničkog centra Kragujevac gde je i preminula 21.10.2009. godine.

još...
 
Situacija u Republici Srbiji
02.11.2009
Zaključno sa 29.10.2009. godine, prema podacima Nacionalne referentne laboratorije za respiratorne viruse Instituta za virusologiju, vakcine i serume Torlak, potvrđeno je 145 slučaja obolevanja od gripa izazvanog novim tipom virusa A (H1N1). Registrovan je prvi smrtni ishod obolevanja od novog virusa gripa A (H1N1). Radi se o osobi iz mesta Gornji Milakovac kod Kraljeva koja je nakon hospitalizacije na Infektivnom odeljenju bolnice u Kraljevu, zbog teške kliničke slike premeštena na Odeljenje intenzivne nege Urgentnog centra Kliničkog centra Kragujevac gde je i preminula 21.10.2009. godine. 
još...
 
SVETSKI DAN SRCA 2009.
25.09.2009

 RADI ZA SRCE

 

Svetski dan srca

 

Svake godine u svetu od bolesti srca i krvnih sudova mozga umire 17,2 miliona ljudi. Svetski dan srca je ustanovljen da poveća javno znanje o rizicima i da unapredi mere prevencije. Svetska federacija za srce, zajedno sa svojim članicama, ističe da se 80% prevremene smrtnosti usled bolesti srca i moždanog udara može sprečiti kontrolom nekoliko značajnih faktora rizika, u koje spadaju pušenje, nepravilna ishrana i fizička neaktivnost. Ove godine Svetski dan srca će se održati u nedelju, 27. septembra pod sloganom Radi za srce”. Pod okriljem članova i partnera Svetske federacije za srce, Svetski dan srca uključuje veliki broj aktivnosti širom zemaljske kugle, kao što su javne tribine, koncerti, sportska događanja i drugo.

još...
 
Obaveštenje o raspisivanju Nagradnog konkursa na temu "Oktobar mesec pravilne ishrane"
25.09.2009

INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVLJE SRBIJE
''DR MILAN JOVANOVIĆ BATUT BEOGRAD'' I CENTAR ZA PROMOCIJU ZDRAVLJA ZAVODA ZA JAVNO  ZDRAVLJE VRANJE, UZ PODRŠKU MINISTARSTVA ZDRAVLJA REPUBLIKE SRBIJE RASPISUJU NAGRADNI KONKURS
još...
 
Obaveštenje o raspisivanju nagradnog konkursa za likovne i literarne radove
27.08.2009

            U okviru obeležavanja Svetske nedelje dojenja pod sloganom "DOJENJE - SPASAVA ŽIVOT U KRIZNIM SITUACIJAMA. DA LI STE SPREMNI?", Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut"-Beograd, Centar za promociju zdravlja, Kancelarija UNICEF-a u Beogradu, Centar za promociju zdravlja Zavoda za javno zdravlje Vranje, raspisuju nagradni konkurs za likovne i literarne radove na temu "Majčino mleko najbolja hrana".

još...
 
<< Početak < Prethodna 51 52 53 54 55 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 573 - 583 of 598
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Find more about Weather in Vranje, RB