Glavni meni
Početna
Vesti
Pretraga
Linkovi
Pčinjski region
O nama
Kontakt
Delatnost
Politika kvaliteta
Akreditacija
Centar za analizu i planiranje
Centar za kontrolu i prevenciju bolesti
Centar za mikrobiologiju
Centar za promociju zdravlja
Centar za higijenu i humanu ekologiju
Služba za prav. i ek.-fin. poslove
Kalendar javnog zdravlja
Stručni ispit
Oglasi / Konkursi
Dokumenta
Zdravstvena statistika
Kvalitet vazduha
Javne nabavke
Finansijski plan i izveštaj
Izveštaji
Praćenje stanja i prognoza aeropolena
Kontrola kvaliteta vazduha
Kretanje oboljenja sličnih gripu
Finansijski plan i izveštaj
Dnevni finansijski izveštaj
Kliknite da biste se ulogovali na Webmail
Korisnička zona

Zaboravili ste lozinku?
Broj korisnika online
Statistika
Posetioci: 1746108
Informacija o epidemiološkoj situaciji gripa izazvanog virusom A (H1N1)
02.11.2009

Zaključno sa 30.10.2009. godine, prema podacima Nacionalne referentne laboratorije za respiratorne viruse Instituta za virusologiju, vakcine i serume Torlak, potvrđeno je 148 slučaja obolevanja od gripa izazvanog novim tipom virusa A (H1N1). Registrovan je prvi smrtni ishod obolevanja od novog virusa gripa A (H1N1). Radi se o osobi iz mesta Gornji Milakovac kod Kraljeva koja je nakon hospitalizacije na Infektivnom odeljenju bolnice u Kraljevu, zbog teške kliničke slike premeštena na Odeljenje intenzivne nege Urgentnog centra Kliničkog centra Kragujevac gde je i preminula 21.10.2009. godine.

još...
 
Situacija u Republici Srbiji
02.11.2009
Zaključno sa 29.10.2009. godine, prema podacima Nacionalne referentne laboratorije za respiratorne viruse Instituta za virusologiju, vakcine i serume Torlak, potvrđeno je 145 slučaja obolevanja od gripa izazvanog novim tipom virusa A (H1N1). Registrovan je prvi smrtni ishod obolevanja od novog virusa gripa A (H1N1). Radi se o osobi iz mesta Gornji Milakovac kod Kraljeva koja je nakon hospitalizacije na Infektivnom odeljenju bolnice u Kraljevu, zbog teške kliničke slike premeštena na Odeljenje intenzivne nege Urgentnog centra Kliničkog centra Kragujevac gde je i preminula 21.10.2009. godine. 
još...
 
SVETSKI DAN SRCA 2009.
25.09.2009

 RADI ZA SRCE

 

Svetski dan srca

 

Svake godine u svetu od bolesti srca i krvnih sudova mozga umire 17,2 miliona ljudi. Svetski dan srca je ustanovljen da poveća javno znanje o rizicima i da unapredi mere prevencije. Svetska federacija za srce, zajedno sa svojim članicama, ističe da se 80% prevremene smrtnosti usled bolesti srca i moždanog udara može sprečiti kontrolom nekoliko značajnih faktora rizika, u koje spadaju pušenje, nepravilna ishrana i fizička neaktivnost. Ove godine Svetski dan srca će se održati u nedelju, 27. septembra pod sloganom Radi za srce”. Pod okriljem članova i partnera Svetske federacije za srce, Svetski dan srca uključuje veliki broj aktivnosti širom zemaljske kugle, kao što su javne tribine, koncerti, sportska događanja i drugo.

još...
 
Obaveštenje o raspisivanju Nagradnog konkursa na temu "Oktobar mesec pravilne ishrane"
25.09.2009

INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVLJE SRBIJE
''DR MILAN JOVANOVIĆ BATUT BEOGRAD'' I CENTAR ZA PROMOCIJU ZDRAVLJA ZAVODA ZA JAVNO  ZDRAVLJE VRANJE, UZ PODRŠKU MINISTARSTVA ZDRAVLJA REPUBLIKE SRBIJE RASPISUJU NAGRADNI KONKURS
još...
 
Obaveštenje o raspisivanju nagradnog konkursa za likovne i literarne radove
27.08.2009

            U okviru obeležavanja Svetske nedelje dojenja pod sloganom "DOJENJE - SPASAVA ŽIVOT U KRIZNIM SITUACIJAMA. DA LI STE SPREMNI?", Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut"-Beograd, Centar za promociju zdravlja, Kancelarija UNICEF-a u Beogradu, Centar za promociju zdravlja Zavoda za javno zdravlje Vranje, raspisuju nagradni konkurs za likovne i literarne radove na temu "Majčino mleko najbolja hrana".

još...
 
VAŽNO OBAVEŠTENJE!
25.08.2009
            Sporazumom o saradnji između  Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja Republike Srbije - Agencije za zaštitu životne srdine, Grada Vranja i Zavoda za javno zdralje Vranje, a u okviru projekta Državnog sistema za praćenje koncentracije alergenog polena u Republici Srbiji, Zavod za javno zdravlje Vranje je dobio uređaj marke "LANZONI" za detekciju alergenog polena u Vranju, u vrednosti od 7000 eura.
još...
 
STOP pandemiji
21.08.2009

 

 

Kampanja STOP pandemiji

 

 

još...
 
Svetska nedelje dojenja
07.08.2009

Obeležavanje Svetske nedelje dojenja od 1. do 8. avgusta.

 

Samo tri meseca dojenja upola smanjuje rizik od pojave karcinoma dojke pre menopauze, upozoravaju stručnjaci povodom Svetske nedelje dojenja.

 

 Image

još...
 
Svetski dan borbe protiv droge
03.08.2009

Preuzmite propagandni materijal o Svetskom danu borbe protiv zloupotreba i krijumčarenja droga.

 
<< Početak < Prethodna 41 42 43 44 45 46 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 661 - 675 of 686
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Find more about Weather in Vranje, RB